jueves, 21 de febrero de 2013

Pa amb tomàquet

Segueixo aprofitant les 5hores d'incubacio per actualitzar, tot i que s'ha de dir que no estic gaire inspirada i no se per on començar. 

Han estat dies de no parar...de dilluns a divendres al laboratori, aprenent noves tecniques, prefeccionant protocols i cantant mentre treballo. Si com ho llegiu, aqui ningu possa musica aixi que he dicidit possar-me jo la meva. Han sigut dies de treballar amb microscopia confocal de fluorescencia i fer fongs fluorescents, mencanta fer coses fluorescents!! Aquestes dos ultimes setmanes han sigut sense pressio ja que el supervisor no hi era, aixi que quan torni la setmana que ve s'acabara lo bo, pero ja va be tambe.

M'he adonat que aqui qualsevol excusa es bona per fer festa o sovint ni en cal. Dies de flat party a casa de desconeguts on t'afartes a vi i despres tens problemes per dormir, dies d'anar a bars amb musica heavy metal i la cara de "que collons faig aqui", pero el millor ha estat la festa de dissabte a casa per celebrar el meu primer mes a Edinburgh. Molts de vosaltres sabeu que m'agrada cuinar, o almenys intentar-ho, aixi que vaig fer una sopar catala/espanyol.  El menu va ser truites de patates, patates braves, formatge amb mermelada, pernil i fuet i sobretot pa amb tomaquet (fet que em va costar explicar com es preparava, no li acaben de veure el que). I com noper postres la meva especialitat coulants de xocolata tot i que no van quedar gaire desfets...una llastima. Tot i aixi encara n'han quedat al congelador... No se si el sopar va estar bo o no, pero va ser una nit diferent i en bona companyia, poder afavorit per la sangria cassolana.


Han estat dies de coneixer nova gent, descobrir nous llocs i sobretot dies de plantejar-se el futur, de nous projectes que dificilment es faran realitat pero que almenys haure intentat. 
Pero el mes important de tot es GAUDIR de l'experiencia!



No hay comentarios:

Publicar un comentario