lunes, 21 de enero de 2013

Comença la rutina

A Edinburgh es ve al que es ve així que a treballar s'ha dit!

Avui ha sigut el primer dia de feina i com tots els que treballeu en l'ambient dels laboratoris sabeu que els primers dies sempre es fa el mateix... Llegir! He estat des de les 9:30 del matí fins les 16h llegint, escrivint protocols, buscant més papers...Tortura tant per la ment com per les cervicals.

Aixó no seria tant greu si no fos perquè no fan descans per dinar!!!! Com ho llegiu es mengen un entrepà a davant del ordinador...com he trobat a faltar les meves 2h al bar amb bona companyia i el cafetó de després (per molt dolent que estigui el café de bio).

He conegut els primers companys de feina i és un lab bastant internacional (China, India, Catalunya, Espanya, Escòcia...) demà seguirem coneixent-nos al sopar de Nadal! Sí Nadal no m'he equivocat al posar-ho.

Tantes hores sense menjar més que un entrepà fan que estiguis mirant constantment l'hora per començar a fer el sopar...Quina delicatessen culinaria se m'acudirà avui?

Tantes hores llegint papers i davant del ordinador, que sent la temàtica biològica, la cançó d'avui no podia ser una altre:

No hay comentarios:

Publicar un comentario