sábado, 19 de enero de 2013

Primeres impressions


Els que em coneixen saben que no sóc una bona escriptora però poder això de estar d’Erasmus i necessitar una manera de desfogar-me ho canvia una mica.

Per no variar avui cauré en els topics i el primer de tot és el fred. Escòcia és una regió on fa una fred! (com dirien en terres de Girona) però hi ha una cosa que no entenc...Perquè van les noies tant destapades? Cada cop que les veig penso “T’agafarà una pulmonia!!”
Llavors penso que ha de ser tant obvi que no sóc d’aquí, amb l’anorac, la bufanda, el barret de llana i, sobretot el que m’acompanya a tot arreu...la cara de fred!! Aquelles galtes i nas vermell, els ulls plorosos del vent i estar contínuament pensant que ve estaria a casa amb la manta!

L’altre tòpic és l’Erasmus i és un gran problema..tothom el pinta com una gran experiència de festa, bogeries i primeres experiències. Gent que ha marxat d’Erasmus això que feu  és un error!! Perquè esteu creant falses expectatives i llavors què si no és així et deprimeix! Tots sabem el que fan les expectatives...

Pel que fa al títol de la entrada és molt important no pensar-hi gaire en les primeres impressions que pots donar o que et pot donar la gent. Si fos així probablement hauria marxat del pis quan vaig veure el bol ple de condons a la cuina i quan, als 10 minuts d’estar al pis, em van dir que farien un brownie “especiat”.

No ens deixem guiar per les primeres impressions de res, tots necessitem un temps de rodatge!

La cançó d'avui:

2 comentarios:

  1. Segurament la festa és una part de l'Erasmus, això t'ho dirà la Bertola tot i que per les fotos del fcbk ella ha anat molt de festa....! jajaja
    Però vull dir que segur que hi ha altres coses que no tot és festa i sobretot que aprens moltes coses de tu mateix i del món en general! És una gran experiència! Joooo..només veure les footos ja vull venir!jajaj

    1 petonàs i a disfrutar!!

    ResponderEliminar
  2. O sigui...lo del bol ple de condons és fort, però a la cuina???????? per favor, q els deixin al lavabo jajaja. I no, no facis cas de les primeres impressions, les primeres impressions sempre fan que vulguis sortir corrents!
    Sempre posaràs una cançó taaant bona com la d'avui??? :)
    Un petonàs i gaudeix molt tot i el fred!

    ResponderEliminar